xperience.ro

blogging as hobby

10.04.2008

Ce inseamna sa fii fanatic

Alandala

Am vazut multi oameni nebuni pe pamantul asta, fanatici chiar, dar mai fanatici decat suporterii echipelor de fotbal n-am vazut in viata mea si nici nu cred ca o sa mai vad vreodata.

Eram cu niste prieteni intr-o saracie de bar din Craiova, unde se face karaoke. Nimic spectaculos, dar nici un loc de trecut cu vederea. Intr-un cuvant daca nu ai ce face in timpul saptamanii si vrei sa asculti o muzica folk si sa te distrezi nitel pe seama celor care “canta” poti merge linsitit acolo.


Stand la un pahar de whisky si la un cos de popcorn, un prieten de-al meu de la masa s-a trezit zicand la un moment dat “Haide Steaua” iar noi ne-am pus pe ras. Imediat a venit replica de la o masa alaturata, “Muie Steaua”. Respectivul de la masa noastra, a continuat si el: “E daca muie Steaua, muie Craiova!”. Si de aici a inceput o cearta generala. Prietenul asta al meu a zis pur si simplu la katerinka neavand nici o treaba cu fotabalul sau cu echipele care joaca. Pur si simplu asa i-a venit in momentul acela.

Cei de la masa alaturata, in numar de 4, erau din galeria echipei de fotbal Universitatea Craiova. Si s-au simtit foarte ofensati facand comparatii de genul: “E ca si cum te-ai lua de mama sau ca si cum te-ai lua de prietena mea”. Discutia a continuat vreo jumatate de ora si apoi am ajuns la concluzia ca nu are rost pentru ca oamenii pe langa faptul ca sunt fanatici sunt si redusi mintal si mai mult, daca continuam, la felul in care se manifestau probabil ca am fi ajuns sa ne spargem capetele. Oamenii nu stiau decat fotbal, galerie si orice le-ai fi spus referitor la echipa lor de fotbal era similar cu le trage un glont in cap.

Si pentru ca tot eram deja nervosi a mai venit si o domnisoara “draguta” cu nota de plata, incarcata la maxim si foarte vesela ne-a spus ca nu mai stie exact cate whisky si cate pepsi au fost da sa platim cate consideram noi ca am fi baut…

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada