xperience.ro

blogging as hobby

27.06.2008

Courtney Love a walking skeleton

Alandala

Courtney LoveIn fotografia din dreapta, nimeni alta decat Courtney Love. Nu stiu cum sa zic ca arata, singurul mod im care as putea s-o descriu in poza cu pricina este “walking skeleton” adica un schelet care merge, ca sa nu ii zic un schelet ambulant.

In caz ca nu stiati cei de la Vanity Fair au acuzat-o in 1992 cum ca ar consuma heroina, la data aceea ea fiind insarcinata cu fiica sa Francess Bean. Evident ea a negat acest lucru insa a trebuit sa duca o lupta puternica pentru a obtine custodia fiicei sale.

In 2003 a fost arestata pentru ca spart geamurile de la casa fostului ei prieten. A fost eliberata pe cautiune. Apoi a fost internata in spital pentru ca “accidental” a luat o supradoza. Custodia fiicei sale a reusit s-o castige abia dupa 15 luni.

In 2004 aceasta a recunoscut ca se drogheaza si a primit o pedeapsa de 28 de zile de arest pe care nu a respectat-o, ulterior primind o pedeapsa de 6 luni cu arest la domiciliu.

Si lista poate continua dar nu are nici un sens… e trist, dar din pacate adevarat!

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada