xperience.ro

blogging as hobby

06.05.2008

Impresii despre 1 Mai 2008 la Mamaia

Alandala

S-a dus si 1 Mai 2008. A fost frumos. Poate nu chiar cum ma asteptam dar per ansamblu a iesit bine. Foarte multa lume, multa aglomeratie si o vreme cat de cat acceptabila. Seara de Joi a fost senzationala la club Gossip din Mamaia cu Dj Pagal si AudioJack. Super muzica, lume buna, distractie la maxim. Un alt eveniment cu adevarat super a fost la Kristal, la corturi, cand a pus Luciano. Exceptand efectul de sera din cort si picaturile de apa care cadeau de sus din cauza condensului, sticlele si mizeria de pe jos, muzica a fost la superlativ iar ca de obicei, Luciano a pus o muzica de cea mai buna calitate tinandu-i pe clubberi pana la orele 9-10 dimineata in cort.

Ziua de sambata se anunta tare la plaja, la Kudos Beach. Din pacate dupa pranz, doar in primele 2-3 ore a fost soare. In rest a plouat de-a rupt si se lasase frig. Oricum am plecat de la plaja dupa 12 noaptea.

La Mania nu am ajuns, la Bamboo nu am ajuns. Asta e. Poate la vara. In caz ca ajung la mare, tot in Romania, ca se pare ca devine din ce in ce mai ne-rentabil de mers la noi in comparatie cu Grecia, Bulgaria, Turcia, etc.

Trafic demential pe autostrada, la venit, adica Joi 1 Mai. Am plecat la 10 din Bucuresti si am ajuns la mare dupa ora 3. La intors, am luat-o pe Slobozia si a fost super liber. Din pacate exista o portiune de drum de vreo 10 km care arata mai rau decat cel mai nasol drum de tara posibil. Rupi masina in doua la propriu.

Cam asta-i tot. A fost frumos, s-a meritat. Next event, ma insor :)

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada