xperience.ro

blogging as hobby

11.03.2008

Cum sa invingem amanarea

Alandala

Exista multi oameni care au aceasta problema cu amanarea si trebuie sa recunosc ca nici eu nu sunt departe… Plecand de la premisa “mai bine mai tarziu decat niciodata sau nu lasa pe maine ce poti face astazi, lasa pe poimaine”, amanam lucrurile, gasim motive care de care mai interesante, unele chiar amuzante sau poate chiar penibile. Indiferent ca ne este lene, frica, n-avem chef, nu ne place lucrul pe care trebuie sa-l facem, cumva gasim o mica posibilitate sa amanam facerea acestui lucru. Si trece o zi, si trec doua si tot asa si cand se apropie termenul limita pentru finalizarea acelui lucru, indiferent care ar fi el, intram intr-o mare panica.

Citeam aseara o carte “Invingerea amanarii”, scrisa de Ritta Emmett. Ea ne invata cum sa trecem peste aceasta amanare, cum sa ne organizam mai bine, cum putem face toate lucrurile la timpul lor. Mi s-a parut o prostie cand am inceput sa o citesc dar chiar este interesanta si merita citita.

Mi-a placut un paragraf care se afla chiar la inceputul cartii in care autoarea multumeste celor care au ajutat-o si sprijinit-o pentru a termina aceasta carte… “Multi oameni m-au ajutat si m-au incurajat pentru a putea duce aceasta carte la stadiul actual si le sunt foarte recunoscatoare tuturor. Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze. Memoria este al doilea lucru care se duce… pe primul nu mi-l mai amintesc“.

Recomand tuturor citirea acestei carti, nu veti regreta!

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada