xperience.ro

blogging as hobby

31.03.2008

Spune stop violentei animalelor

Alandala

E un fenomen destul de raspandit acesta al violentei animalelor. Si daca credeati cumva ca doar la noi in tara se intampla asta, va inselati. Artistul Guillermo Vargas Habacuc, a luat in anul 2007 un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara de foame si de sete spre deliciul vizitatorilor care il priveau pe bietul animal cum moare incet.

Si pentru ca un tort nu este complet fara cireasa din varf, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a ajuns la concluzia ca ceea ce a facut artistul este arta si a propus realizarea unui lucru similar si in acest an.

Nu-mi dau seama ce minte sau suflet a putut avea artistul, dar cu atat mai putin nu inteleg mentalitatea de nici 2 bani a acestei asociatii.

Oricum s-a facut o petitie pe net pentru a strange cat mai multe voturi pentru ca a acest lucru sa nu se realizeze si in 2008.

Daca sunteti impotriva, semnati si voi aceasta petitie.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada