xperience.ro

blogging as hobby

02.04.2008

Tipuri de persoane de zi sau de noapte

Alandala

Sa zicem ca in partim tipurile de persoane in 2 categorii, de zi si de noapte.

Oamenii de zi deschid ochii, se dau jos in pat si imediat s-au trezit. Sporovaiesc, canta, danseaza prin casa. Dar undeva, intre orele 8 si 10 seara, se ofilesc precum petuniile, incep sa se plosteasca, sa o lase mai moale. In concluzie si-au cam terminat de trait viata pentru acea zi.

Oamenii de noapte deschid si ei ochii si se dau jos din pat dar nu se trezesc imediat. Au nevoie de ceva timp pentru a se trezi la viata. Unii dintre ei iau o ceasca de cafea si merg peste tot cu ea; altii mormaie, bodoganesc sau, pur si simplu, stau in tacere, ignorand oamenii si haosul din jurul lor. Unii se ascund in spatele ziarului, altii se ascund in baie. Dar in jurul orei 9 seara, asa cum oamenii de zi care se ofilesc precum petuniile, cad brusc in apatie, oamenii de noapte deschid cu voiosie ochii, un val de energie le invadeaza corpul si, cu o expresie stralucitoare, plina de speranta, striga: “Acum sunt gata sa traiesc!”.

In mod ironic, oamenii de zi se casatoresc cu oameni de noapte.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada