xperience.ro

blogging as hobby

20.04.2009

Castiga bani folosind Twitter-ul

Calculatoare

Get paid to use Twitter

linkbee - albinuta ta harnica

Daca folositi twitter si aveti multi followers (urmaritori), atunci puteti folosi un nou serviciu lansat de Linkbee.com care deocamdata este in stadiu de beta. Functioneaza similar cu TinyURL, dar cand postati un link oarecare, va atasa automat o reclama tip banner inaintea paginii catre care faceti link-ul. Reclama tip banner se va afla deasupra paginii catre care ati facut link-ul. Pentru a primi plati este necesar un volum mare de postari pe twitter. Oricum partea cea mai enervanta (in afara de faptul ca sunt necesare 4000 de afisari ale bannerului pentru a face $1), sunt planurile de “refferal”.

Cu alte cuvinte, LinkBee este albinuta harnicuta care va ajuta sa faceti bani. Creeaza un mijloc simplu de aduna si arhiva toate link-urile preferate de pe web si a castiga bani pentru ca le afisati si le impartasiti cu ceilalti. Pe fiecare zi, milioane de link-uri sunt afisate pe site-urile sociale ca myspace sau facebook fara ca utilizatorul sa primeasca vreo recompensa, tocmai de aceea, albinuta harnicuta a celor de la LinkBee a decis sa ofere acest serviciu si sa-i ajute pe utilizatori sa castige si ceva bani.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada