xperience.ro

blogging as hobby

EPOC este primul sistem de recunoastere a gandurilor propagate in creier si trasmiterea lor spre consolele de gaming in vederea unui control perfect in orice jocuri!

Emotiv Systems este o companie infiintata in 2003, de patru oameni de stiinta: neurologul Allan Snyder, designer-ul de chip-uri Neil Weste, Tan Le si Nam Do, cei din urma cercetatori in tehnologii de ultima ora.

Emotiv s-a concentrat pe industria jocurilor, incercand sa creeze o legatura puternica intre om si dispozitivele electronice. Astfel a luat nastere EPOC, primul sistem de recunoastere a gandurilor propagate in creier si trasmiterea lor spre consolele de gaming in vederea unui control perfect in orice jocuri!


Tehnologia este cat se poate de impresionanta, principiul ce sta la baza EPOC fiind unul asemanator cu cel dintr-un electroencefalograf. EEG-ul (electroencefalograma) reprezinta o harta de trasee pe care diferite unde caracteristice unui gand, sentiment sau unei actiuni le inscriu pe o hartie milimetrica. Niste electrozi plasati dupa anumite reguli se ocupa de perceptia impulsurilor care i-au nastere la nivelul creierului.

EPOC dispune tot de electrozi care percep diferite impulsuri, un translator si un modul wireless care trimite comenzile la consolele de jocuri. Metoda nu este deloc invaziva si prevede montarea unei casti speciale pe cap.
Pentru mai multe detalii puteti urmarii clipul de mai jos:

Sursa: Plugin, 22 Februarie, 2008
Autor: Iancu Radulescu

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada