xperience.ro

blogging as hobby

10.06.2009

Politicienii romani *by Cartoon Network* – ep1

Funny Pics

Oprescu vs SebastianCrabul Sebastian nu exista in povestea originala a lui Hans Christian Andersen, asa cum nici lui Sorin Oprescu, un pesedist de rand, partidul nu-i harazise din capul locului o candidatura la Primaria Capitalei. Crabul Sebastian a fost inventat de Disney din ratiuni strict muzicale: avea nevoie de un personaj care sa cante vreo doua cantecele. Dupa ce acestea au devenit hituri, asa cum si candidatura lui Oprescu s-a dovedit un succes la public, crabul Sebastian a devenit un nume an animatie. Sorin Oprescu nu seamana doar fizic cu crabul Sebastian, ci are cate ceva si din comportamentul lui. E agitat si gafeaza regulat.

Boc vs R2-D2

R2-D2, micutul droid de încredere din „Razboiul Stelelor“, e purtatorul de mesaje al printesei Leia, asa cum Emil Boc este un excelent vorbitor in numele comandantului navei, Traian Basescu. Amandoi sunt tehnici, R2-D2 repara stricaciunile produse navei de dusmani in „Razboiul Stelelor“, Emil Boc surubareste sa acopere gaurile lasate in buget de miliardele de euro cheltuite pe ultima suta de metri de PNL. La fel ca R2-D2, care, chiar avariat grav in batalie, e reparat la timp sa prinda cu luminitele aprinse si alte momente culminante din film, Emil Boc a fost macar o data indestructibil si a supravietuit caderii de la inaltime din studioul lui Andrei Gheorghe. De altfel e si inepuizabil, exact ca R2-D2, indiferent ce i-ai zice el isi transmite netulburat mesajul de partid si de stat.

Vanghelie vs PandaCreatorii lui Po, ursul panda din topor care ajunge sa se invarta printre marii maestri kung fu, parca s-au inspirat din anatomia lui Marian Vanghelie cand l-au desenat. Grasun, cu cearcane de panda sub ochi, crescut in Ferentari si fara a prinde multa stiinta de carte (si-a luat bacalaureatul la 33 de ani, dupa ce anterior il picase la Liceul Agricol din Branesti), Marian Vanghelie a intrat in politica si face azi legea in PSD. Daca Po, baiatul sarac al unui vanzator de taietei, s-a legat intr-o zi de un manunchi de artificii ca sa ajunga sa participe la marele spectacol de kung fu, cazand in arena si viata schimbandu-i-se, propulsoarele lui Marian Vanghelie la varful partidului au fost Vanghelioanele de la Romexpo şi gratariadele de 1 Mai. Maestrul de ceremonii al micilor din PSD seamana de altfel si cu Chef, consacrat în „South Park“ pentru talentul lui de a praji hamburgeri.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada