xperience.ro

blogging as hobby

08.06.2010

Dintr-un interviu cu dr. Paulo Ubiratan

Internet

Dr. Paulo Ubiratan, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna el le-a dat:

Q: Exercitiile cardiovasculare prelungesc viata, nu?
A: Inima ta a fost facuta pentru a bate un numãr de ori… Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmã se uzeazã. Accelerarea inimii tale nu te va face sa traiesti mai mult: Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii dvs. daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!

Q: Ar trebui sã mã opresc cu consumul de carne rosie si sa mãnânc mai multe fructe si legume?
A: Tu trebuie sã întelegi logistica eficientei… Vaca ce manânca? Iarbã si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã . Vrei sa manânci boabe? Mãnâncã pui.

Q: Ar trebui sã reduc consumul de alcool?
A: Categoric nu. Vinul se face pe bazã de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnã cã acesta trage apa din fructe, astfel încât sã profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!

A: Care sunt avantajele unui program regulat exercitii fizice?
A: Filosofia mea este: Dacã nu aveti nicio durere… sunteti bine!

Q: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat!… Astãzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevãrul este cã acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dãunãtoar pentru tine?

Q: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
A: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sã creasca în dimensiune.

Q: Ciocolata face rau?
A: Esti nebun?! E cacao! O alta leguma! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit! Viata, nu ar trebui sã fie o cãlãtorie pânã la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia-o pe celalat drum: “Bere într-o mânã, chips de cartofi în cealalta, mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca A MERITAT SA FACI CALATORIA!”

Daca a umbla ar fi sanatos, postasul ar fi nemuritor!
Balena innoata toatã ziua, mananca doar peste si apa si totusi e TARE GRASA!

SI TINE MINTE

Un iepure alearga, sare toata viata si traieste 15 ani, broasca testoasã nu alearga NICIODATA si trãieste 450 de ani.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada