xperience.ro

blogging as hobby

21.10.2009

Primul serviciu de ESCROW din Romania

Internet

Majoritatea celor care au vandut sau cumparat o singura data pe site-urile de licitatii au auzit de serviciul ESCROW. Incepand cu 20 Octombrie acest serviciu va fi disponibil si in Romania. Serviciul este lansat de site-ul okazii.ro. Ce face de fapt acest ESCROW? Este un serviciul de intermediere a tranzactiilor intre vanzatori si cumparatori asigurand astfel singuranta atat a vanzatorului cat si a cumparatorului. Mai concret, vegheaza ca tranzactia sa se desfasoare in siguranta pentru ambii participanti la tranzactie, eliminand astfel riscul fraudelor (asta in cazul in care folositi un serviciu de escrow real si nu unul fake).

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciul de ESCROW oferit de cei de la okazii.ro accesati link-ul: Despre Garantia ESCROW.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada