xperience.ro

blogging as hobby

09.04.2009

Becali ar putea fi vizitat in arest de Vadim Tudor

Noutati

Cei doi din cate stiu aveau o prietenie de genul cainele si pisica (in varianta in care nu se suporta, pentru ca lately, tot mai des, am vazut caini si pisici care se joaca). Totusi, reprezentantii partidului lu Gigi Becali (PNG) au propus ca Vadim Tudor sa mearga sa-l viziteze pe Becali in arest pentru a-l incuraja. Deoacamdata este un simplu zvon dar acest lucru s-ar putea materializa intr-o vizita a lui Vadim la Becali in viitorul cel mai apropiat.

Gigi Becali a fost convins de avocatii sai sa condideze la PE pe listele PRM-ului, Vadim Tudor oferindu-i locul 2 pe liste. Pe aceste liste care au fost depuse la BEC, profesia lui Becali este cea de “tehnician” iar la ocupatie este “om de afaceri”.

Gigi Becali a fost convins de avocaţi, de familie, acceptând mâna frăţească ce i-a fost întinsă, respectiv să candideze la PE pe listele PRM, a anunţat, miercuri, la BEC, liderul partidului, C.V. Tudor, care a precizat că şi-a făcut o datorie de onoare oferindu-i lui Becali locul doi pe liste.

Pe listele depuse la BEC, la rubrica “profesie”, în dreptul lui Gigi Becali este scris “tehnician”, iar ca ocupaţie el este trecut ca om de afaceri.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada