xperience.ro

blogging as hobby

25.06.2008

Dezastru la BVB Bucuresti

Noutati

Cine-a jucat cand a trebuit pe bursa din Romania a facut bani. Si nu putini. Insa se pare ca s-a cam dus vremea asta. De fapt cam totul se duce de rapa la noi in tara, asa ca nu vad cum bursa ar putea sa se indrepte spre o directie pozitiva. Am jucat si eu, am si castigat, am si pierdut, concret m-am lasat de sportul asta. Cum din punct de vedere economic tara noastra nu prezinta nici un fel de stabilitate, si azi e intr-un fel si pare bine, iar maine aduce a dezastru, e mai greu sa poti sa joci pe bursa cu sanse reale de castig.

In ultima saptamana s-au pierdut aproximativ 4 miliarde de euro, bursa atingand cel mai mic nivel al cotatiilor din acest an. Nimic nou probabil, s-a intamplat asta si in Asia, si in Statele Unite si totusi si-au revenit. La noi probabil mai greu, mai ales ca brokerii nu au previziuni prea bune pentru ceea ce va urma.

Si ca sa intelegi cat de mari sunt fluctuatiile de pe bursa la ora actuala, am putea lua exemplul din Ziarul Financiar. Daca cineva investea acum o saptamana pe bursa suma de 100.000 de euro, la data curenta ar avea cu 10.000 de euro mai putin, adica o scadere de 10% in numai o saptamana, ceea ce reprezinta un adevarat dezastru.

Pentru informatii detaliate consulatati Ziarul Financiar.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada