xperience.ro

blogging as hobby

14.02.2008

Cum poate fi afectata pielea ta de telefonul mobil

Noutati

Cercetatorii finlandezi au reluat un studiou mai vechi al celulelor pielii, efectuat in vitro, de data aceasta folosind voluntari umani care au fost expusi la un telefon GSM ce functiona pe banda 900 MHz, acesta fiind controlat de un calculator. A fost expusa o parte a pielii de pe unul din brate si apoi a fost facut un test de biopsie. Controlul a fost simliar pe o alta parte a pielii de pe celalat brat, acesta nefiind expus la telefonul GSM. De asemenea un test de biopsie a fost efectuat.

Rezultatele arata alterari ale anumitori proteine ale pielii, efecte de altfel descoperite in studiile anterioare. Opinia cercetatorilor este ca noi teste sunt necesare pentru o concluzie mai clara.

Sursa: Technocrat

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada