xperience.ro

blogging as hobby

27.03.2008

Decizia in Meciul Steaua-Rapid amanata pentru vineri

Noutati

Cred ca era de asteptat ca decizia in ceea ce priveste soarta partidei Steaua-Rapid intrerupta in minutul 73-74 dupa ce arbitrul Deaconu a fost lovit in cap cu o bricheta, sa fie amanata. E greu de sus daca este vreo manevra de-a lui Jiji, sau a fost pur si simplu soarta. Cert e ca daca o privim strict la regulamentul FRF decizia arbitrului este una cat se poate de corecta si laudabila de altfel. Citeam azi ca presedintele Basescu i-a dat nush ce medalie de onoare arbitrului.

Personal cred ca Steaua va castiga cu 3-0 dar desigur exista si posibilitatea rejucarii meciului pe un teren neutru, fara spectatori, meciul incepand dim minutul 74 cand a fost intrerupt. In cazul acesta, Steaua va porni meciul condusa cu 1-0, scorul la care a fost intrerupt meciul.

A astfel de decizie a fost luata in Spania unde s-a intamplat ceva similar si meciul a fost rejucat in urma deciziei Comisie din Spania. Este de altfel si motivul invocat de cei de la Rapid. Acum nu stiu daca trebuie neaparat sa facem ce-au facut spaniolii, regulamentul internationl e una, regulamentele interne ale fiecarei tari sunt cu totul alta. Dar cum ne place sa copiem tot ce se intampla prin Europa, o putem face linistiti si pe-asta.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada