xperience.ro

blogging as hobby

13.05.2009

Incertitudine pentru fanii Depeche Mode

Noutati

David Gahan, solistul trupei Depeche Mode

David Gahan, solistul trupei Depeche Mode

Sambata la ora 20.00, in parcul Izvor este programat concertul trupei Depeche Mode. Din pacate, in momentul de fata, concertul este pus sub semnul intrebarii datorita starii de sanatate a solistului trupei David Gahan. Concertul de marti de la Atena a fost anulat din acest motiv. Sa speram ca nu se va intampla acest lucru si cu concertul de la Bucuresti.

Sunt curios totusi ce s-ar intampla daca s-ar anula concertul. Sunt sigur ca au fost vandute mii de bilete sau poate zeci de mii, mai ales ca fanii Depeche Mode care si-au cumparat bilete sunt chiar si din afara tarii noastre. Cum vor proceda organizatorii pentru a returna banii de bilete, cine va suporta pierderile rezultate din cheltuielile pentru publicitate si asa mai departe. Probabil ca totul depinde de termenii contractului facut de organizatori cu cei de la Depeche Mode.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada