xperience.ro

blogging as hobby

03.07.2008

Plaja Kudos Beach a fost demolata abuziv

Noutati

Plaja Kudos Beach, Mamaia, RomaniaA inceput sezonul estival. Si nu oricum, ci in forta. Cei de la Apele Romane s-au pus pe treaba. S-au apucat sa demoleze tot ce era construit ilegal pe plaja. Sau mai concret pe cei care probabil nu le cotizau ceva cascaval. Ca doar in Romania se traieste din spaga, taxe de protectie, taxe de smekerie si mai stiu eu ce. Una peste alta, din exces de zel au demolat si ce era construit legal, cu acte si cu tot ce trebuie. Au demolat tot ce inseamna Tan-Tan, care era construit ilegal. Se poate, nu zic nu. Mai grav e ca au demolat tot ce inseamna Kudos-ul dupa cei din conducerea Kudos au muncit aproximativ 2 saptamani sa puna totul la punct. Si pe 27 Iunie cand era marea deschidere, au venit jandarmii si cu echipele de demolare si au ras Kudos-ul de pe fata pamantului (probabil e cam agresiva comparatia, dar macar bate cu realitatea). Asta este, cei care s-au dus la mare pentru 2-3 zile de clubbing pe plaja Kudos, au gasit o plaja goala, fara bar, fara muzica, fara nimic, doar plaja, si nisipul de pe ea.

O demolare abuziva sustin cei de la Kudos care sunt hotarati sa mearga pana la capat si cei vinovati sa plateasca. Iata ce declara si avocatul Kudos Beach, dl. Patrascu Marian:

“APELE ROMANE AU PUS IN APLICARE O HOTARARE JUDECATOREASCA DIN 2006 CARE SE REFEREA LA UN CU TOTUL ALT OBIECT, S.C KUDOS AFLANDU-SI CONSTRUCTIILE PE O ALTA SUPRAFATA DE PLAJA, SUPRAFATA CONTRACTATA DE UN ALT OPERATOR DE PLAJA CARE PRIN CERTIFICATUL DE URBANISM OBTINUT DE CATRE APELE ROMANE PRECUM SI PRIN COMPONENTA PLANULUI URBANISTIC ZONAL, AVEA DREPTUL LA AMPLASAREA UNOR CONSTRUCTII PROVIZORII ASA CUM ORDONANTA “SULFIAN BARBU” PERMITEA. ACTIUNEA DE DEMOLARE, IN OPINIA NOASTRA ESTE REZULTATUL UNUI ABUZ IN SERVICIU A CONDUCERII APELOR ROMANE IAR IN CONSECINTA VOM FACE DEMERSURI LEGALE IN VEDEREA RECUPERARII PREJUDICIULUI SUFERIT SI A TRAGERII LA RASPUNDERE A CELOR VINOVATI”

Sa speram ca pana la urma se va face dreptate. Lasam sa se intample atatea lucruri rele in tara asta, si ce este cat de cat bine si pe linia de plutire distrugem de la temelie. Ca asa-i romanu!

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada