xperience.ro

blogging as hobby

10.04.2008

Limitarea vitezei pe autostrazile din Germania

Noutati

Dupa cum probabil se stie de mai toata lumea, austostrazile din Germania sunt unele dintre cele mai sigure si mai bine puse la punct autostrazi din lume. Pe langa acest lucru, practic nu exista limita de viteza. Si m-am convins de acest lucru pe pielea mea cand mergand prin Germania, pe autostrada, circulam si eu ca tot omul cu 130-140 km/h pe banda din mijloc si la fiecare 3-4 minute ma trezeam cu cateva masini care treceau pe langa mine de parca stateam pe loc.


Revenind la inexistenta limitelor de viteze din Germania, se pare ca acest lucru s-a schimbat. Oficialii landului Bremen au adoptat o decizie locala prin care viteza maxima admisa pe autostrada care tine de landul lor este de 120 km/h. Este prima data cand se ia o astfel de masura privind limitarea vitezei pe o autostrada din Germania.

Masura a fost adoptata nu din motive de siguranta cum s-ar putea crede, ci din motive pur ecologice. Cu cat o masina merge mai tare cu atat motorul emite mai multe noxe.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada