xperience.ro

blogging as hobby

13.06.2008

Noul model Dacia, o berlina mai mare ca Logan

Noutati

Gurile rele spun ca cei de la Dacia ar pregatii un nou model. Aceasta vine imediat dupa lansarea modelului Dacia Sandero.

Nou model Dacia inspirat dupa modelul Daciei Logan

Noul model se pare ca va fi facut pe platforma Daciei Logan. Cei de la Dacia de altfel sustineau ca pe platforma Logan vor mai fi realizate inca 4 modele, din care unul ar fi un SUV, iar despre celelalte 3 din pacate nu exista nici un fel de informatii inca.

Jurnalistii de la Auto Blid au publicat niste poze in care este surprinsa o masina care spun ei ca ar fi un nou model al Daciei Logan. Masina ar avea lungimea de aproximativ 4,6m, lungime consacrata pentru berlinele de clasa medie. Acest lucru ar putea crea pentru Dacia o berlina medie, la un pret acceptabil dat fiind faptul ca momentan cei de la Renault au modelul Laguna pentru clasa medie insa este mult prea scump. Tot cei de la Auto Blid sustin ca noul model Dacia, in cazul in care acesta chiar exista, ar putea avea un pret de pornire undeva in jurul sumei de 10.000 de euro, astfel putand face concurentei puternice de pe piata, concurenta care pana acum este castigata de masinile second-hand (pretul unei Dacii Logan este undeva la 10.000 de euro mai premenita asa, ori la 10.000 iti poti lua din Germania un Passat sau chiar un Audi care nu se compara cu Logan-ul).

Sursa articol: Auto Bild
Pozele de asemenea sunt preluate de pe site-ul Auto Bild.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada