xperience.ro

blogging as hobby

05.03.2009

Parcul National Retezat una dintre cele 7 minuni ale lumii

Noutati

Imagine din Parcul National Retezat

Imagine din Parcul National Retezat

In perioada asta de mare criza, in sfarsit o veste buna. Parcul National Retezat ar putea deveni una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii. Printre nominalizari mai figureaza Everestul, fluviul Amazon, insulele Galapagos, cascada Niagara, stancile Belogradchick din Bulgaria si oaza Al-Hasa din Arabia Saudita.

Sunt facute nominalizari din 222 de tari, impartite pe categorii corespunzatoare zonelor de relief (insule, munti si vulcani, pesteri, paduri, parcuri nationale si rezervatii naturale, lacuri, rauri si cascade, peisaje marine si peisaje glaciare).

Lupta este una acerba si Parcul National Retezat are concurenti pe masura in total fiind 261 nominalizari din intreaga lume. Votarea se face online pe site-ul New 7 Wonders. Momentan Parcul National Retezat se afla pe locul 11, cel mai bun loc pe care l-a ocupat fiind 7. Cred ca cu putina implicare si din partea tuturor romanilor am putea sa dam o mana de ajutor sa castigam aceasta nominalizare.

Votul este unul simplu, trebuie sa introduceti adresa de email de 2 ori, apoi selectati din lista continentul pentru care doriti sa votati si apoi ce doriti sa votati. Trebuie acordate 7 voturi, pe primul loc ar trebui sa treceti Parcul Retezat si mai departe nu mai conteaza. Este necesar sa va inregistrati pe site, apoi sa confirmati emailul pe care il primiti pentru ca votul sa fie acceptat.

VOTEAZA acum pentru Parcul National Retezat!.

Mai multe detalii despre Parcul National Reteza puteti afla pe site-ul oficial retezat.ro.

In cazul in care Parcul National Retezat va deveni una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii, acest lucru ar putea propulsa la maxim turismul din Romania si de altfel tara noastra. Insa cred eu, ca doar titlul nu este suficient pentru acest lucru. Ramane de vazut ce vor face autoritatile. Tare mi-e teama ca la final se va intampla ceva gen procesul de la Haga cu Insula Serpilor, adica s-ar putea sa aflam in 2011 ca parcul a fost vandut sau nu mai este al nostru si de fapt de pe urma nominalizarii sale profita altii si nicidecum tara noastra si implicit romanii…

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada