xperience.ro

blogging as hobby

12.02.2008

Nokia 1200, primul telefon made in Romania

Noutati

Compania Nokia a inaugurat, ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile in prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia Romania si a autoritatilor locale si judetene.

Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 in prima etapa a demararii productiei. Anagajatii primesc o masa pe zi si bonuri de masa si majoritatea provin din zona Jucu, Gherla, Dej, Cluj-Napoca. Pana la sfarsitul anului 2009 vor 3.500 de angajati, potrivit NewsIn.

Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a declarat, luni, ca nu poate sa spuna exact care va fi durata prezentei Nokia la Jucu, dar spera ca e o investitie pe termen lung. “Suntem incantati de faptul ca oamenii din Romania, care ne impartasesc viziunea, sunt dornici sa vina sa lucreze la Nokia. In fiecare saptamana, noi angajati se alatura echipei noastre. Fabrica de la Cluj va deveni o parte importanta a retelei noastre globale de centre de productie si va opera conform acelorasi procese, cerinte de calitate si standarde, regasite in toate fabricile Nokia”, a spus Juha Putkiranta.

Acesta s-a declarat foarte mandru ca lucrarile de constructie a fabricii au durat doar sapte luni si a mai spus ca inca nu stie exact cand se vor instala si furnizorii in Parcul Industrial Tetarom 3. Desi a refuzat sa faca comentarii pe marginea salarizarii si a volumului de productie, Juha Putkiranta a precizat ca primul model de telefon fabricat a fost Nokia 1200 si ca din punct de vedere al costurilor si al logisticii, fabrica de la Jucu e mai avantajoasa decat cea de la Bochum din Germania.

Sursa: WallStreet, articol complet

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada