xperience.ro

blogging as hobby

23.09.2009

Se legalizeaza drogurile usoare si prostitutia?

Noutati

Ascultam la Pro FM cam cum ar suna o declaratie a presedintelui Traian Basescu daca ar fi fumat un joint. Si suna destul de amuzant. Chiar ma miram de unde pana unde ideea asta cand intru pe net si ce citesc pe 9AM? Comisia prezidentiala s-a intalnit si s-a discutat problema legalizarii drogurilor usoare (marihuana) si a prostitutiei. Prin legalizarea drogurilor usoare se intelege legalizarea consumului si nu a traficului, ceea ce e un lucru foarte bun. Aproape peste tot in lume consumul de marihuana este tolerat. Cei din comisie au ajuns la concluzia asta culmea, dupa ce s-au infiintat n+1 magazine care vand droguri legale si cum consumatorii sunt din ce in ce mai multi iar “efectele sociale ale acestor droguri nu par a fi vizibile”. Era nevoie sa infiintam magazine online si pe strada, sa vindem toate ierburile culese din cele mai ciudate colturi ale lumii ca sa traga domnii din comisie o concluzie salvatoare. Mai mult s-a vorbit si despre legalizarea prostitutiei, adica a sexului comercial cum se intampla de mult timp in alte tari.

Personal cred ca cele doua idei sunt dintre cele mai bune. Una ca mai dispare haosul din capul tinerilor, doi la mana daca nu e interzis nu mai atrage atat de tare, si mai mult, pentru cei care sunt genul care merg la curve, o sansa in plus de siguranta, dispare riscul atat de mare al contactarii de boli cu transmitere sexuala si asa mai departe. Plus ca ar intra o gramada de bani la bugetul de stat care si asa e de setul de subred. Probabil ca de asta s-a si ajuns la concluzia cu legalizarea drogurilor usoare si a prostitutiei, e criza, banii sunt din ce in ce mai putini la buget si cum romanul prefera sa faca jafuri armate in banci, sa fure bancomate in plina zi sau sa cloneze carduri, cine sa mai munceasca pentru a sustine bugetul de stat? Nimeni… Ei bine iata o sansa de relansare a economiei Romaniei.

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada