xperience.ro

blogging as hobby

19.03.2008

Summitul NATO de la Bucuresti

Noutati

Dupa cum se stie deja, summitul NATO va avea loc la Bucuresti la inceputul lunii Aprilie. Au aparut deja mesaje anti-NATO pe mai multe site-uri de Internet intitulate Bucharest Anti-NATO Summit Week, April 2008.

Date fiind aceste amanunte, mesajul a fost preluat si de alte site-uri si astfel, noi romanii, mari organizatori trebuie sa luam masuri drastice de protectie pentru a asigura o cat mai buna desfasurare a evenimentelor. Citind un articol din ziarul Jurnalul National am aflat ca vor fi antrenati in asigurarea pazei si protectiei peste 23.000 de angajati ai Ministerului de Internet si Reformei (MIRA).

Strazile vor fi impanzite de 9.000 de politisti si 8.000 de jandarmi. 1.800 de politisti de frontiera vor actiuna in vami si peste 2.500 de angajati ai MIRA vor actiona pe liniile de evidenta a populatie, comunicatie, imigrari si relatii publice. Mai multe informati puteti gasii in ziarul Jurnalul National, mai sus mentionat.

Sa speram ca un eveniment atat de important va fi cat se poat de benefic pentru tarisoara noastra draga si scumpa si nu se vor intampla evenimente nedorite sau neplacute. Asta ne-ar mai lipsii, vreun atentat, sau mai stiu eu ce, sa ne facem de kkao…

Reclame Google

Intrebare intrebatoare

Ce faci de 1 Mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Arhiva


Etichete

1 mai 9am Apple apple iphone Articole Bancuri bebelusi blog blogging bmw bucuresti cfr Clipuri clipuri amuzante clipuri youtube clubbing concursuri concursuri online craiova dacia dacia logan dacia sandero design blog dj pagal droguri emil boc facebook fotbal free proxy list Funny Clips Funny Pics gigi becali google Internet iphone jay bliss kudos beach kudos beach mamaia love events mamaia marea neagra medieval melodia zilei mircea geoana monica columbeanu muzica nights.ro ninsoare nokia Noutati nunta pagal petreceri romania rosario internullo socks4 socks5 Software spam traian basescu wordpress wordpress plugins yahoo youtube zapada